Bel ons: 0484 75 06 10

Een net kantoor, het visitekaartje van uw bedrijf

Een expert in de schoonmaak van uw kantoor? Aqwa Clean is uw schoonmaakpartner waar dan ook in Oost-Vlaanderen.

Uw schoonmaakspecialist voor kantoren

Aqwa Clean uit Gent staat garant voor een snelle, discrete en geruisloze schoonmaak van uw kantoor, bureel, showroom of winkelruimte. Uiteraard houden wij ons hierbij zonder fout aan de vooropgestelde afspraak, zodat u zich volledig kan richten op uw core-business.

Schoonmaak op maat van uw zaak

Wij werken altijd op maat van de klant, of we nu dagelijks vijf uur of wekelijks twee uur bij u schoonmaken. We luisteren eerst naar uw persoonlijke verwachtingen en wensen, bespreken de nodige werkzaamheden en maken ter plaatse een grondige inventarisatie van de situatie. Dit alles wordt vastgelegd in een werkschema op maat dat ook de basis vormt voor een overzichtelijke, vrijblijvende offerte.

Nauwe opvolging, persoonlijke service

Aqwa Clean selecteert en instrueert het personeel dat de werken uitvoert, volledig volgens overeengekomen werkschema. Wij voorzien voor uw opdracht een rayonmanager en vaste interieurmedewerker, met een tweede opgeleide medewerker als back-up. Zo hebt u steeds contact met dezelfde vertrouwde gezichten en komt de schoonmaak nooit in gedrang. Met het werkschema controleert en beoordeelt de rayonmanager de uitvoering van uw opdracht.