Bel ons: 0484 75 06 10

De schoonmaakspecialist in uw regio!

Aqwa Clean, de schoonmaakspecialist voor bedrijven

Aqwa Clean uit Gent is gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor kleine en grote bedrijven, van kantoren, bouw en ramen, tot trappenhallen en specialisatieschoonmaak. Hebt u een schoonmaakspecialist nodig op kantoor? Of zoekt u een expert in specifieke schoonmaaktoepassingen in de industrie? Aqwa Clean heeft oplossingen voor alle schoonmaaksituaties klaar.

Waarom zijn wij dé schoonmaakspecialist?

Aqwa Clean

  • is steeds bereikbaar en inzetbaar
  • overhandigt u graag een vrijblijvende offerte
  • is betrouwbaar en houdt zich steevast aan de afspraak
  • kan terugvallen op 10 jaar ervaring in de schoonmaakbranche
  • beschikt over aangepast professioneel schoonmaakmateriaal
  • maakt gebruik van een osmosesysteem voor de schoonmaak van ramen

Uw specialist in kantoorschoonmaak

 

Een net en schoon kantoor is het visitekaartje van uw zaak, waarin klanten zich prettig kunnen voelen. Meer nog: een schone en frisse werkplek leidt tot een verhoogde productiviteit van uw medewerkers, meer veiligheid en minder ziekteverzuim.

 

Meer weten over kantoorschoonmaak

Uw specialist in bouwschoonmaak

 

Aqwa Clean is geroutineerd in de bouwschoonmaak gedurende het hele bouwproces: van de schoonmaak van bouwketen en bouwopruiming tot bouwschoon opleveren en inhuisschoon opleveren.

 

Meer weten over bouwschoonmaak

Uw specialist in gespecialiseerde schoonmaak

 

Ook voor uw specialistische schoonmaak in de industriële sector kan Aqwa Clean u van dienst zijn. Uiteraard beschikken we hiervoor over getrainde professionals en gesofisticeerd materieel om iedere opdracht vakkundig en efficiënt uit te voeren.

 

Meer weten over industriële schoonmaak

Uw specialist in glazenwassen

 

Aqwa Clean is thuis in traditionele glazenwas en glasbewassing met een osmosesysteem. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welk glasbewassingssysteem het meest geschikt is voor de ramen van uw gebouw.

 

Meer weten over glazenwassen

Uw specialist in de schoonmaak van trappenhallen

 

In de trappenhal van uw gebouw is er doorgaans veel passage. Het is dan ook meteen dé plaats voor ophoping van vuil dat van alle kanten komt. Wij zorgen dagelijks of wekelijks voor een frisse en kraaknette trappenhal.

 

Meer weten over de schoonmaak van trappenhallen

Aarzel niet contact op te nemen met Aqwa Clean voor een vrijblijvende offerte voor schoonmaak overal in Oost-Vlaanderen.